torsdag den 6. februar 2014

Film jeg lige har set

THE PERKS OF BEING A WALLFLOWER
The Perks of Being a Wallflower af Stephen Chbosky (2012)
The Perks of Being a Wallflower har sneget sig ind under huden på mig. Jeg så det slet ikke komme. Men de sidste dage har jeg taget mig selv i eftertænksomt at tænke tilbage på scener fra filmen; suset ved at stå på ladet af en Pickup Truck i fuld fart, længslen ved at være forelsket, glæden ved at finde venskab blandt ligesindede. Der er ikke noget større, end at blive accepteret for den man er, og bruge sit liv sammen med nogen man elsker.

FREE FALL 

Free Fall af Stephan Lacant (2013)
Åh kærlighed. Forbudt kærlighed. Længselsfuld kærlighed. Den vinder hver gang. Skuespilleren Max Riemelt er blændende som politibetjenten Kay Engel, der brænder varm på kollegen Marc Borgmann. Marc vil først ikke være ved den gensidige tiltrækning og benægter sine følelser, men lidt efter lidt udvikler en kraftfuld affære sig.

YOU & ME FOREVER

You & Me Forever af Kaspar Munk (2012)
Det gør så ondt at blive afvist af ens bedste veninde. Følelsen af ikke at være god nok mere, savnet efter det man havde sammen og vejen videre på egen hånd kan være svær. You & Me Forever dykker ned i Christine og Lauras venskab og jonglerer følsomt med oplevelser af forladthed, tilgivelse og afsavn.

6 kommentarer:

 1. De er lige blevet sat på listen over film, jeg også skal se, tak for inspirationen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme Vibstjert! Jeg håber du vil kunne lide filmene lige så meget som mig :)

   Slet
 2. Jeg elsker The Perks of... Jeg har set den to gange og drømmer allerede om snart at se den igen. En smuk film med stof til eftertanke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tænker også allerede på at se den igen. Der er så mange rammende replikker, elsker Chalies stille karakter, romancen mellem ham og Sam og Patricks fandenivoldskhed!

   Slet
 3. jeg vil så gerne se The perks of… jeg har længe ønsket mig at se den. Og så Woody Allens nye Blue Jasmin. Måske en søndageftermiddag med dyne i sofaen alene…rarhed!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå, den er også virkelig virkelig god. Så Blue Jasmin for nogle måneder siden og den er til gengæld noget helt andet.. Den lever ikke helt op til Woody Allens tidligere præstationer, synes jeg. men bedøm selv :)

   Slet