torsdag den 21. marts 2013

Tv har aldrig været bedre

Jeg elsker at flade ud til tv-serier, når den ikke står på fotojobs, artikelskrivning og grafikerarbejde. Jeg har tidligere erklæret min kærlighed til drama- og komedieserier her, og siden er der kommet flere favoritter til: 


New Girl af Elizabeth Meriwether (2011-)
Humoren i New Girl er brillant, og karaktererne er fuldstændig præcist castet. Jeg kan ikke lade være med at holde af hovedpersonen Jess’ kejtede personlighed og hendes karakteristiske roommates. Jeg er i sær vild med Max Greenfield, som spiller Schmidt.


Boardwalk Empire af Terence Winter (2010-)
Scenen er sat i 20’ernes gangstermiljø i Atlantic City, hvor mafiabossen Nucky Thompson styrer byen i ledtog med sin bror Eli, der er politimester. Kjolerne er smukke, kvinderne skødesløse og mændene hardcore gangstere. Jeg elsker det!


Breaking Bad af Vince Gilligan (2008-)
Hvorfor ikke tjene penge på metamfetamin, når man er diagnosticeret med terminal cancer? Det er Walter Whites rationale, og med det for øje følger vi hans turbulente liv ud i byens kriminelle miljø sammen med den tidligere studerende Jesse Pinkman. Det er makabert, humoristisk, grænseoverskridende, syret og sympatisk.


Girls af Lena Dunham (2012-)
Girls følger forfatteraspiranten Hannahs grænsesøgende adfærd i New York City og hendes dramaprægede forhold til veninderne Marnie og Jessa og Jessas kusine Shoshanna samt hendes akavede forhold til on-and-off-kæresten Adam. Logikken er fraværende og underligheden styrer denne serie til grænsen og længere ud.

2 kommentarer:

  1. Jeg er også FAN af TV-serie kiggeri. Mine favoritter er Walking Dead, Game of Thrones, SOA, Hell on Wheels og Boardwalk Empire....

    Tror jeg skal tjekke New Girl og Girls ud... jeg kunne vist godt bruge lidt Chick-flick mellem eventyr, motorcykler og dramaserierne!

    SvarSlet
  2. Uhh der er mange gode anbefalinger. Game of Thrones er hlt sikkert min næste erobring :-)

    SvarSlet